Henkilötiedot

 

Minä olen Otto – Oululainen vihreä poliitikko.

Muutamia tietoja, jotka lokeroivat minua tässä sekavassa maailmassa:

Ikä – 33 vuotta

Perhe – 5-vuotias lapsi, puoliso (vihreä kunnallisvaaliehdokas) ja kaksi kissaa.

Koulutus – Filosofian maisteri, pääaineena teoreettinen fysiikka, Oulun yliopisto

Työ – Software architect @ Fingersoft

Luottamustoimet tällä hetkellä –  Vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen, Oulun seudullisen joukkoliikennejaoston jäsen ja Oulun polkupyöräilijät ry:n hallituksen jäsen.

Aikaisempia luottamustoimia – Oulun vihreä kunnallisjärjestö – OVK ry:n puheenjohtaja, Oulun vihreiden nuorten puheenjohtaja, Oulun kaupungin teknisen lautakunnan jäsen, teknisen lautakunnan edustaja Oulun liikekeskus ry:n hallituksessa, Oulun vihreiden nuorten varapuheenjohtaja ja sihteeri, Oulun yliopiston luonnontieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsen ja fysikaalisten tieteiden laitoksen laitosneuvoston opiskelijajäsen, Oulun luonnontieteilijät ry:n puheenjohtaja. Menneinä vuosina myös monenlaista muuta toimintaa ylioppilaskunnassa sekä aine- ja harrastejärjestöissä.

Musiikki – Edesmenneen Chromatic Dark-yhtyeen rumpali ja nykyään ihan muuten vain. Soitan myös kitaraa ja laulan omaksi ja muiden riemuksi.

Muut harrastukset – Polkujuoksu, toiminnallinen voimaharjoittelu, pyöräily, pelaaminen, lukeminen ja tähtitiede.

Asioita joista pidän –  Musiikki (metal, reggae, 60’s, industrial, ska – you name it, I got it), olut, irc, sohva, kylpytakki, ihmiset, maailmankaikkeus, fysiikka, soittimet, pimeys, tuulivoimalat, kissat (etenkin RIEPO ja Kasse), metsä, puut, bändien elämänkertakirjat, kasvit, pyöräily ja lista jatkuu…

Asioita joista en pidä – Negatiivisten asioiden listaaminen ja kummallinen huumorintajuni.